Loopy کاشی حمام مدرن Lessons from The Pros
این مدرسه ماهیانه از دولت ایران مبلغ هزار تومان به عنوان کمک دریافت میکرد. دانشآموختگان این دانشگاه سهم عظیمی از نخبگان اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ایران را تشکیل میدهند. هنرسرا در دو رشته مهندسی شیمی و مهندسی برق و مکانیک دانشجو میپذیرفت و تا پیش از ملی شدن نفت، شرکت نفت ایران و انگلیس مهندسان خود را از میان دانشآموختگان این مؤسسه استخدام میکرد. این مسجد، نخستین مسجد جامع شهر بود. یکی دیگر از تحولات مهم در زمان حکومت ناصرالدین شاه، تأسیس دارالفنون توسط امیرکبیر در ۱۲۳۰ ه.خ (۱۸۵۱ م.) بود. ↑ «ایجاد اشتغال برای بیش از ۲ هزار مددجوی کمیته امداد در استان اصفهان». کمیته امداد چهار هلدینگ و ۱۹ شرکت. حقوق این دو معلم از سال ۱۳۰۶ به سالی چهار هزار تومان افزایش یافت. این واحد در حال حاضر در ۱۳ رشته در مقطع کارشناسی ارشد در مجموع دارای حدود ۲۰۰ دانشجو است. در سال ۱۴۰۲، حدود ۱۰۸۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، در رشتههای مختلف مهندسی و علوم پایه (۴۲ رشته تخصصی)، در این دانشگاه مشغول به تحصیل بودهاند.
«دانشگاه علم و صنعت ایران واحد دماوند» در سال ۱۳۸۴ راهاندازی شد و با جذب دانشجو برای یک دوره در رشتهٔ مهندسی مکانیک به صورت فراگیر در مقطع کارشناسی شروع به کار کرد. هنرسرا از سال ۱۳۲۷ زیر نظارت وزارت اقتصاد ملی رفت. در پاییز ۱۳۳۲، وزارت اقتصاد ملی تصمیم گرفت هنرسرا را به دانشکده نفت تبدیل کند؛ اما سال بعد به ابتکار رضا جعفری، وزیر فرهنگ، این تغییر کاربری منتفی شد و دانشکده نفت روش کاشی کاری ریاضی هشتم به آبادان انتقالیافت. روند ادارهٔ این واحد تا شهریور ۱۳۸۸ فقط به صورت شبانه بوده است. ص. ۶۵ و ۶۶-۱۴۲ تا ۱۴۶. در سال ۱۳۰۰ خورشیدی مجلس شورای ملی با تصویب قانونی، مقرر نمود سالیانه دوازده هزار تومان به عنوان کمک مالی به این مدرسه پرداخت شود تا این مدرسه دوباره بازگشایی گردد. او میخواهد حقیقت را روشن کند؛ وقتی به رستوران لورل و هاردی میرود دو تا دزد (دزد عروسکها) و (رشید) به آنجا حمله میکنند.
حاجبان و نقیبان و سرایداران در این محل مراقب زوار اند و چون کسی برای زیارت وارد میشود به نسبت وضع و مقام او همگی آن جماعت یا یکی از آنها بلند میشوند و با او در آستانهٔ حرم میایستند و اذن دخول میخواهند، سپس اشارت میکنند که آستانه و دو طرف چهارچوبهٔ در ورودی را ببوسند و داخل حرم بشوند. در نزدیکی و روبروی نارینقلعه، یک بنای قدیمی قرار دارد که بنا به اظهار مردم محل، آرامگاهی بوده که به احتمال زیاد آرامگاه ابوالفضل رشیدالدین میبدی مفسر و مترجم بزرگ قران در سده ششم هجری بوده است سنگ قبری منتسب به دختر وی فاطمه در این محل یافت شده است. مدرسه صنعتی آلمان یا همان هنرسرا از سال ۱۳۳۶، با اعمال تغییراتی به محل فعلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر انتقال یافت و با نام «انستیتوی فناوری تهران (TIT)» به فعالیت خود ادامه داد. دانشگاه علم و صنعت ایران واحد بهشهر، شعبهای دیگر از دانشگاه علم و صنعت ایران است که در سال ۱۳۷۳ در شهرستان بهشهر تأسیس شد.
بر اساس رتبهبندی تایمز در سال ۲۰۱۶، دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دانشگاه اول کشور در جایگاه ۴۷۵ از ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفت که بعد از آن دانشگاه صنعتی شریف به عنوان دانشگاه دوم کشور جایگاه ۴۸۳ جهان را به خود اختصاص داد. در جریان وقایع جنگ جهانی اول این مدرسه تعطیل شد. علت ساخت این قسمت توسط بانی بنا، دیدن شستوشوی کودکی کوچک توسط مادری یهودی در فصل زمستان بودهاست. دانشکده ادبیات تبریز. زمستان. رتبهٔ پنجم (۱۳۹۵ - ۱۳۸۶ خورشیدی): ارتقای رتبهٔ جمعیتی کرج نسبت به تبریز در سال ۱۳۸۶ خورشیدی. وزارت معارف با سفارت آلمان مذاکره کرد که مدرسه آلمانی تبدیل به مدرسه صنعتی شود؛ و در شهریور سال ۱۳۰۱، با تصویب لایحهای در مجلس، کمک خود را به این مدرسه به میزان سالیانه بیست هزار تومان افزایش داد. این مدرسه در اواسط آبان ۱۳۰۳ گشایش یافت. این دو نفر ماشینآلات لازم برای کارگاههای مدرسه را نیز خریداری و وارد کردند. بر سر اداره این مدرسه همیشه میان نهادهای دولتی اختلاف بود.