تولید کننده سیر سیاه 6

«سیر سیاه» اعجاز پائیزی «دلپذیر» صنایع غذایی بهانه

تهیه سیر سیاه در خانه نیز امکان پذیر است، اگرچه به تجهیزات تخصصی نیاز دارد. هنگام خرید سیر سیاه، مهم است که گزینه‌های باکیفیت و ارگانیک را انتخاب کنید تا مطمئن شوید که طیف کاملی از مزایای تغذیه‌ای را دریافت می‌کنید. به دنبال سیر هایی باشید که در لمس نرم هستند و رایحه ای شیرین و کم رنگ میوه ای دارند. اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود، اما در آشپزی غربی نیز به دلیل طعم منحصر به فرد و فواید سلامتی محبوبیت پیدا کرده است. بافت سیر سیاه نرم و جویدنی است که باعث می شود به روش های مختلف آن را به راحتی در ظرف ها بگنجانید. ۳- تخمیر سیر سیاه بایادی در محیط استریلیزه و کاملا بهداشتی انجام می پذیرد.

این موضوع با تقویت سیستم گوارشی سالم و بهبود جذب مواد مغذی می‌تواند در کاهش وزن نیز موثر باشد. در حالی که سیر سیاه می‌تواند مکمل یک برنامه کاهش وزن باشد، ضروری است که آن را با یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و عادات سبک زندگی سالم برای همراه کنید. سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می‌شود کمک می‌کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه می‌تواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند. دانه‌های سیر سفید وقتی در معرض هرگونه آسیب فیزیکی مانند خرد کردن، لِه کردن و… پس از لایه برداری از پوست بیرونی قرار می‌گیرند، ترکیب آلیسین را به عنوان یک مکانیسم دفاعی تولید می‌کنند.

یکی از ترکیبات فعال سیر آلیسین نام دارد که التهاب پوست را کاهش می‌دهد با باکتری‌های عامل آکنه مقابله می‌کند؛ در نتیجه پوست شما کمتر جوش می‌زند. همچنین آنتی‌اکسیدان‌های سیر از پوست در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و علائم پیری مانند چین‌وچروک را کم می‌کند. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید. همچنین گفته می‌شود که تحرک اسپرم را کاهش می‌دهد و می‌تواند با کاهش پتاسیم، ماهیچه‌های قلب را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد. فرآیند تولید سیر سیاه اولین بار در کره توسعه یافت و از آن زمان به سایر نقاط جهان از جمله ژاپن و ایالات متحده گسترش یافت. معمولا نمی توانید سیر سیاه را در فروشگاه ها و سوپرمارکت های محله پیدا کنید.

یک حبه سیر ۳ گرمی تقریباً هیچ کالری ندارد و اگر کل حبه را مصرف کنید، تنها ۴ کالری به مصرف روزانه شما اضافه می‌شود. دوره تخمیر کوتاه، قدرت کم، صرفه جویی در مصرف برق و صرفه جویی در انرژی. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند. شما عزیزان می توانید بسته بندی های کوچک این محصول را برای خرید انتخاب کنید.

میزان آنتی اکسیدان در سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید تقریباً سه برابر بیشتر است. این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد و طعم ملایم تر و شیرین تری دارد. سیر سیاه، مملو از آنتی اکسیدان قدرتمندی مانند اس-آلیل سیستئین است که به پاکسازی بدن از رادیکال های آزاد و بهبود سلامت قلب کمک میکند.

این تغییرات باعث افزایش غلظت آنتی‌اکسیدان‌ها و کاهش مزه و بوی تند سیر می‌شود. مصرف روزانه این محصول می‌تواند به شما در بهره‌مندی از خواص آن کمک کند. بهتر است قبل از شروع مصرف، با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین روش مصرف برای شما تعیین شود. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه اس-آلیل سیستئین است که می تواند متابولیسم را افزایش داده و تجمع چربی را کاهش دهد.

سرم سیر سیاه لاکچری کوین اولین نمونه ی روغن سیر سیاه تولید شده در ایران می باشد که کیفیت و اثربخشی قابل قبولی دارد و میتواند برای طیف گسترده ای از اختلالات پوست و مو مورد استفاده قرار گیرد. سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می شود کمک می کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه می تواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند. سیر سیاه یک ماده غذایی مغذی و دارویی است که دارای خواص شگفت انگیز و مزایای بی شماری برای سلامت بدن است.


تاثیر سیر سیاه بر غلظت خون
سیر سیاه برای غلظت خون خوبه
سیر سیاه برای غلظت خون
سیر سیاه فواید
سیر سیاه فله ای
سیر سیاه فشار خون
سیر سیاه فروش
سیر سیاه فله
سیر سیاه فرانسوی
سیر سیاه فرآوری شده طبیعی