امروزه داشتن سایت برای تمامی مشاغل، تبدیل به یک ضرورت شده است. اگر موسسهای میباشید که خدمات ارائه میکنید؛ یک برند تولیدی پهناور هستید؛ تولیداتتان را بصورت عمده بفروش میرسانید و یا در زمینه آموزش فعال هستید، میتوانید از امکانات بهترین سایتهای شرکتی بهرهمند شوید.
با طراحی و راهاندازی وبسایت شرکتی، این قابلیت و امکان برایتان مهیا میشود که خدمات خود را به مخاطبان متعددی در سراسر دنیا فارغ از محدودیت زمانی و مکانی، معرفی کنید. در این مقاله خواهیم گفت که ویژگیها و امکانات یک تارنما شرکتی حرفهای چیست؟؛ موسسه شما چگونه میتواند از بهترین امکانات سایتهای شرکتی به کارگیری کند.
تارنما شرکتی چیست؟
گونه های وبسایتها با توجه به نوع به دست آوردن و کار، شامل دو گروه مهم هستند:
· شرکتی
· فروشگاهی
نوع فروشگاهی، بطور منحصربهفرد برای عرضه و فروش اشکال محصولات، طراحی میشود. ولی راهاندازی وبسایت شرکتی بمنظور شناساندن برندها، موسسه ها و شرکتها به مخاطبان هست.
چرا به وبسایت شرکتی نیاز داریم؟
شرکتها ترجیح میدهند تا با مخاطبشان تعامل مفید داشته باشند؛ حتی اگر به طور مستقیم محصولی را به آنها عرضه نکنند. نام شرکت بواسطۀ همین رابطه در ذهن افراد نقش میبندد؛ آن گاه به تدریج در آن ها حس اعتماد برانگیخته شده و به همین باور میرسند که همین کمپانی دارای وجهۀ قابل قبولی میباشد. بکار بردن از امکانات بهترین سایتهای شرکتی، این مجال را برای شما مهیا میکنند تا بطور موثری در جهت برندسازی دیجیتال کمپانی قدم بردارید.
به طور مثال یک کارگاه نساجی را درنظر بگیرید؛ همین کارخانه، پارچههای ایجاد شده را به طور مستقیم به مردمان نمیفروشد. پارچه برای آنکه بدست افراد جامعه برسد، فرایند مختلفی را طی میکند. البته همین کارخانه حیاتی بهرهگیری از ویژگیها و امکانات بهترین سایتهای شرکتی در حوزۀ کار خود، اطلاعات پایین را با مخاطبان درمیان میگذارد:
· معرفی کارخانه؛ بیان تاریخچه تاسیس، تعداد کارکنان وغیره
· معرفی اشکال پارچههای تولیدی
· معرفی دستگاههای نساجی و طریق کارکرد آن ها
· چگونگی روند تولید پارچه از ریسندگی، رنگرزی تا بافت
· معرفی مشتریان داخلی و خارجی
· تولید محتوای متنی و تصویریِ آموزشی در حیطۀ کاری خود
کارگاه نساجی در تارنما خود، اطلاعات موثر و کاربردی به علاقمندان میدهد؛ از سوی دیگر افرادی که در سرچ google بدنبال خرید پارچه و مطالب دارای ارتباط با آن هستند، به قسمت وبلاگ نساجی جهت دهی میشوند. به مرور زمان نام این کارگاه بعنوان یک تولیدکننده معتبر پارچه در ذهن مخاطب نقش میبندد. همین سبب رشد کسب و عمل همین کارخانه خواهد شد.
مزایای داشتن سایت شرکتی چیست؟
تا اینجا بصورت خلاصه به ضرورت داشتن سایت شرکتی اشاره کردیم. بقیه مزایای کاربردی از امکانات بهترین سایتهای شرکتی عبارتند از:
· تقویت مارک کمپانی
· معرفی خدمات، فعالیتها، دستاوردها و تاریخچه کمپانی
· رابطه اصلی مشتریان هدف در سراسر دنیا سوای حصر زمانی و مکانی
· کمک به کاهش هزینههای نیروی انسانی (بازاریابانی که بصورت ایمیلی، اینترنتی وغیره به فروش محصولات و خدمات مشغولند)
· ارتقاء سود
· قابلیت به دست آوردن جایگاه خوب تر در در بین رقبا
· توسعه بازار هدف داخلی و خارجی
· معرفی نمایندگیهای شرکت (در حالت داشتن نمایندگی)
یک سایت شرکتی عالی اهمیت چه امکانات و ویژگیهایی است؟
درصورتیکه میخواهید عملکردی حرفهای در همین بخش داشته باشید، باید بدانید که ویژگیها و امکانات بهترین سایتهای شرکتی چیست؟ راهاندازی سایت شرکتی، به جهت رابطه خوب تر و آسانتر مخاطب با کمپانی، انجام میشود. همین پروژه شامل قسمتهای متمایز میباشد؛ هر یک از همین دستهبندیها همین امکان را به شرکت میدهد تا همه اطلاعات مرتبط را بصورت کاملاً مرتب، منظم و دستهبندی شده در اختیار مخاطب قرار دهد. با دقت به سرمایه و مرحله انتظارتان، امکانات متفاوتی نیز بوسیله طراح متخصص، برایتان ساخت میشود.
ویژگیها و امکانات بهترین سایتهای شرکتی
امکانات بهترین سایت شرکتی به همین تفسیر هست:
· بخش «درباره ما» :بطور خلاصه هدف از تاسیس شرکت، تاریخچه و فعالیتهای آن را مطرح کنید؛ به این ترتیب مخاطب یک بینش کلی از شما بدست میآورد.
· بخش گالری تصاویر و ویدئوها: گالری را به جذابترین قسمتها تبدیل کنید. موضوعات این محتواهای بصری میتواند طرز کارکرد کالا یا این که خدمات، تدریس کار دارای محصولات وغیره باشد.
· قسمت راهنمای به کار گیری از محصولات: معرفی محصول، طرز کارکرد آن، بها وغیره را میتوان در همین نصیب قرار داد.
· بخش پرسش ها متداول: اطلاعات کلی راجع به فعالیتتان را در قالب پرسش و پاسخ در همین نصیب قرار دهید.
· بخش مربوط به ثبت پرسش به وسیله مشتری: مخاطبین بایستی راهی به جهت مطرح کردن پرسش ها خود داشته باشند.
· بخش پشتیبانی آنلاین: مخاطب را به محض ورود وادار به مصاحبه کنید. اینکار باعث ماندگاری بازدیدکننده در سایتها شده و احتمال تبدیل وی به خرید کننده نیز ارتقاء مییابد.
· صفحه تصویب سفارش: ثبت آنلاین پیشنهاد و اطلاع از قیمت نهایی آن، پروسه معامله را به جهت طرفین آسانتر خواهد ساخت.
· وبلاگ: داشتن یک وبلاگ فعال، بااهمیت است. با ایجاد مقالات و محتواهای متنی بهینه سازی سایت شده و جذاب، مخاطب را مسحور کنید.
· وجود جذابیت بصری: به کار گیری مناسب از رنگ، تصاویر، فونت وغیره
· دارای قابلیت و امکان ریسپانسیو: قابلیت نمایش صحیح کل صفحه ها در نمایشگرهای گوناگون اعم از کامپیوتر، موبایل، تبلت.
· داشتن امکان توسعه: در دوران طراحی، به آیندۀ به دست آوردن و کارتان دقت داشته باشید.
در طراحی سایت شرکتی از چه روشی به کار گیری کنیم؟
روشهای متمایز به جهت اینکار است که به طور خلاصه عبارتند از:
· استعمال از قالبهای مهیا طراحی
· طراحی توسط زبانهای برنامه نویسی
· طراحی توسط وردپرس
برای بکارگیری از امکانات بهترین سایتهای شرکتی باید از طراحی خاص و منحصربفرد خودتان استعمال کنید.
هزینه طراحی وبسایت شرکتی چه میزان است؟
هر پروژهای در نوع خویش یگانه و منحصربفرد بوده و نمیتوان یک نرخ واحد به جهت کلیه کارها انتخاب کرد.
بها طراحی وب سایت شرکتی، بستگی به اثر گذاری موارد زیادی هستند. درصورتیکه برایتان دارای اهمیت هست که از امکانات بهترین سایتهای شرکتی برخوردار شوید، قطعاً باید مبلغ بیشتری هم بپردازید.
عواملی که در گزینش قیمت پایانی موثرند، عبارتند از:
· استاتیک یا این که داینامیک بودن وب سایت
· وجود یا عدم وجود قابلیت ریسپانسیو (امکان اکران در دستگاههای مختلف)
· نوع cms تارنما
· نوع هاست و میزان مصرف آن
· تک یا چند زبانه بودن
سخن آخری
اینترنت، فرصتهای بینظیری را پیش روی کلیه مشاغل اعم از کوچک و بزرگ قرار داده است. راهاندازی یک تارنما شرکتی حرفهای به جهت حفظ بقا و رشد در این فضای هیجان انگیز و لبریز از رقابت، با اهمیت است. چنانچه از ویژگیها و امکانات بهترین سایتهای شرکتی به جهت معرفی شغلتان به کارگیری کنید، به طور حتم از اثر گذاری مثبت آن شگفت زده میشوید.
برای بیرون نشدن از گردونۀ تجارت، خالی نکردن عرصه برای رقبا، بدست آوردن سهم بخش اعظم از بازار هدف، شناساندن هرچه اکثر شغلتان به مخاطبان و فروش و سود بیشتر، ناگزیر به قدم گذاشتن در همین مسیر خواهید بود.
(منبع: آژانس دیجیتال مارکتینگ پرگاس )