صنایع غذایی در حال آماده شدن برای موج ویروس کرونا است



یک تفاوت اساسی بین این بحران تعطیلات و بحران بهار این است که کنگره برای نجات تجارت آمریکایی به تمیزکاری نزدیک نمی شود ، زیرا رستوران های دارای درب و خرده فروشی سیستم های توزیع و موجودی خود را تغییر جهت می دهند. از طرف دیگر ، گارلیچ گفت که صنعت اکنون “برای مقابله با استرس زنجیره تأمین” نسبت به اوایل سال جاری “آمادگی بهتری دارد.

خود مغازه ها مدت هاست که با شیوع موانع پلکسی گلاس برای صندوق داران و داروسازان ، دستورالعمل های مسافت فیزیکی در راهروها و سرویس های بهداشتی گسترده ، برای همه گیری به روز شده اند.

خریداران همچنین خیلی بیشتر از غذای خود را به صورت آنلاین خریداری می کنند. این شامل خانواده های کم درآمد است که اکنون وزارت کشاورزی به سرعت برنامه آزمایشی SNAP آنلاین خود را گسترش می دهد ، در بیشتر کشورها می توانند از برنامه مکمل تغذیه آنلاین در بیشتر کشورها استفاده کنند.

اطلاعات FMI در ماه اکتبر نشان می دهد که بیشتر آمریکایی ها بیش از هر زمان در همه گیر بیماری مواد غذایی را خریداری می کنند ، تجارت الکترونیکی بیش از 37 درصد از کل خرید مواد غذایی را در اختیار دارد.

در همین حال ، دستگاه های جمع آوری گوشت ، که شیوع شدید Covid-19 را در بهار تجربه کرده اند ، هزینه های زیادی را صرف تجهیزات حفاظتی ، آزمایشات و الگوریتم های کنترل عفونت های محلی در اطراف تاسیسات خود می کنند.

موج جدید موارد و محدودیت ها برای بازرگانان و تولیدکنندگان ناخوشایند است. هفته شکرگذاری پس از هفته کریسمس ، دومین دوره شلوغ خرید مواد غذایی در هر سال است.

از آنجا که بسیاری از خانواده ها با اصرار مقامات بهداشت عمومی برنامه های لحظه آخری را تنظیم می کنند یا ملاقات را لغو می کنند ، کشاورزان بوقلمون نیز در مورد بازار مرغداری خود وضوح کمتری دارند. بسیاری از تولیدکنندگان انتظار داشتند که بوقلمون های کوچکتر تقاضای زیادی داشته باشند. اما جی جاندرین ، مدیر عامل شرکت Butterball LLC ، گفت که داده های این شرکت نشان می دهد که یک چهارم مشتریانی که گفتند امسال به دنبال بوقلمون های کوچکتر هستند ، در نهایت خرید پرندگان بزرگتر را انجام داده اند.

جاندرین در مصاحبه ای با رادیو تجارت SiriusXM گفت: “من فکر می کنم بخشی از این امر به دلیل وجود تعداد بیشتری از افراد در خانه است.” وی افزود: اگرچه ممكن است پرنده كوچكتری داشته باشید و فقط یك روز باقیمانده داشته باشید ، اما پرنده بزرگتر با توجه به شرایط فعلی چیز بدی نیست. “

فدراسیون دفاتر کشاورزان آمریکا گفت که قیمت خرده فروشی بوقلمون در سال جاری کمترین میزان از سال 2010 است و 7 درصد نسبت به سال 2019 کاهش یافته است.

رستوران ها همچنان از مشاغل تحت تأثیر قرار می گیرند. لابی گران در این بخش کنگره را تحت فشار قرار داده اند تا بودجه ای جداگانه برای کمک به رستوران های درگیر ، یا حداقل برای پر کردن برنامه های وام اضطراری برای کارفرمایان کوچک تا پایان سال تأمین کند. اما قانون گذاران و کاخ سفید از تابستان در پیشرفت در مذاکرات محرک نتوانسته اند و دستیابی به موفقیت تا سال 2021 انتظار نمی رود.

توزیع کنندگان عمده نیز تغییرات چشمگیری ایجاد می کنند. غول زنجیره تأمین مواد غذایی سیسکو در ماه جاری گفت که برای کمک به فروشگاه هایی که برای زنده ماندن تلاش می کنند حداقل محدودیت های سفارشات رستوران را لغو خواهد کرد.

در آینده ، صنایع غذایی گسترده و مدافعان کار از مقامات دولتی می خواهند که پس از به وجود آمدن واکسن ویروس کرونا ، پس از کارمندان بهداشت و سایر افراد در خط مقدم ، کارگران اصلی مواد غذایی و کشاورزی را در اولویت قرار دهند.

با دولت جدید در واشنگتن ، علاقه به ایجاد منابع و سیاست های دائمی تر برای کمک به سازگاری سریع زنجیره های تأمین با رویدادهایی مانند همه گیری و جلوگیری از ترکیبات پیچیده دیگر فدرال ، ایالت و محلی وجود دارد. اقدامات مربوط به پاسخ ویروس کرونا.

گارلیچ گفت: “مطمئناً باید بررسی کنیم که چگونه می توانیم به این نوع اورژانس ملی به شکلی دیگر برخورد کنیم.” “ما هزاران آیین نامه و قانون مختلف دولت را دنبال می کنیم … این حتی برای خوش فکرترین ها نیز می تواند حیرت انگیز باشد.”


منبع: https://outsidenews.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>