اصول مهم بسته بندی مواد غذایی


اصول مهم بسته بندی مواد غذایی

رویداد۲۴: دانستن و رعایت اصول بسته بندی مواد غذایی وسیله ای موثر برای حفاظت از بازاریابی محصولات، جلب نظر مشتریان و … است. بسته بندی مواد غذایی یک تجارت پیچیده است. به همین دلیل، شرکت های حرفه ای مواد غذایی اغلب با شرکت های طراحی، چاپ و تولید بسته بندی همکاری می کنند.

اصول بسته بندی مواد غذایی

اصول بسته بندی مواد غذایی نه تنها برای حفاظت کامل از محصولات غذایی، بلکه برای بازاریابی مناسب نیز ضروری است. بر خلاف گذشته، تولیدکنندگان مواد غذایی، خرده فروشان و شرکت های طراحی بسته بندی محصولات از نزدیک با هم همکاری می کنند.

رعایت اصول طراحی بسته بندی مواد غذایی

رعایت اصول طراحی بسته بندی مواد غذایی از این جهت ارزشمند و مهم شده است که طبق تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و جلب رضایت مشتری متوجه شده اند که اگر اصول بسته بندی مواد غذایی به خوبی انجام شود، توجه مشتریان را به خود جلب می کند، برند را مطلع می کند. ، و سرعت فروش محصول بر شدت تاثیر می گذارد.

بسته بندی مواد غذایی اولیه

الزامات مهم بسته بندی مواد غذایی عبارتند از: غیر رسمی بودن، محافظت در برابر آلودگی، جلوگیری از رطوبت یا افزایش و تامین اکسیژن، محافظت در برابر بوی نامطبوع، شفافیت، مقاومت در برابر ضربه، ایجاد شکل و وزن مطلوب، ظاهر. باید قابل استفاده باشد و بتواند روی آن چاپ کند، باید ارزان باشد، باید با غذا سازگار باشد.

در بسیاری از موارد، بسته بندی باید در برابر حملات حشرات و جوندگان مقاوم باشد، اگرچه تنها قوطی های شیشه ای و فلزی در برابر حشرات و جوندگان محافظت نمی شوند.

اصول مهم بسته بندی مواد غذایی

طراحی بسته بندی و خلاقیت

روی بسته بندی باید با طراحی قابل توجه و متناسب با نوع محصول همراه با درج اطلاعات به صورت واضح و مستقیم این امر اطلاعات و انگیزه لازم را برای خرید به آنها می دهد. به همین دلیل به آن بسته بندی فروشنده بی صدا می گویند.

اهمیت بسته بندی خلاقانه در جلب توجه مخاطبان و ایجاد انگیزه برای خرید از مهمترین مزیت ها و کارکردهای بسته بندی است، نقش طراحی مناسب و خلاقانه در تاثیرگذاری بر مخاطبان مهم ترین است.

حتما بخوانید:
با وجود بسته شدن گسترده بیماری همه گیر ، نیوزوم در حال پایان دادن به یک گروه ویژه اقتصادی در کالیفرنیا است

امروزه محصولاتی که طراحی خلاقانه دارند و همراه با محصول هستند، در مقایسه با محصولاتی با کیفیت یکسان یا حتی بهتر، شانس بیشتری برای فروش دارند.

طراحی بسته بندی با لوگو

هنگام طراحی لوگو یا علامت مناسب برای یک محصول، نکات و اصول طراحی بسته بندی مواد غذایی باید رعایت شود. به عنوان مثال سادگی و یکنواختی، تصویرسازی مناسب و جذاب و گیرایی اصولی است که باید رعایت شود تا تاثیر خوبی در فروش کالای مورد نظر و زیبایی بسته بندی آن داشته باشد. طراحی لوگو یکی از نکات کلیدی در طراحی بسته بندی مواد غذایی است.

اصول مهم بسته بندی مواد غذایی

تولید – محصول

مهمترین اصل و عامل در توسعه و تولید بسته بندی مواد غذایی، محصول است. با توجه به تعداد زیاد شرکت هایی که در زمینه تولید محصولات غذایی فعالیت می کنند، تنوع زیادی در بسته بندی وجود دارد. نوع بسته بندی با توجه به نوع کالا ساخته می شود.

نمونه ای از اصول بسته بندی مواد غذایی با توجه به محصول این است که برخی از محصولات به فضای خالی بیشتری نیاز دارند. برخی مانند نوشیدنی ها باید کاملا ضد ضربه باشند. هنگام بسته بندی محصول باید به تاریخ انقضا، شرایط استفاده و نگهداری محصول توجه کرد.

کارتون و مقوا

یکی از انواع بسته بندی، بسته بندی مقوایی است. مقوا جاذب خوبی برای رطوبت و آب است. محافظ مقوایی را برای استفاده با پلاستیک و لمینیت بلند کنید. تفاوت اصلی کاغذ، مقوا و مقوا در ضخامت و نوع استفاده آنهاست. کاغذ نازک و انعطاف پذیر است، کیسه هایی از آن ساخته می شوند. مقوا ضخیم تر است و برای ساخت جعبه های تک لایه استفاده می شود.

شیشه

قدیمی ترین ماده اولیه برای بسته بندی شیشه است. یکی از پرکاربردترین بسته بندی هایی که اجازه ورود آب و اکسیژن به محصول را نمی دهد، بسته بندی شیشه ای است. استفاده از شیشه برای محصولی که با آب و اکسیژن خراب می شود گزینه مناسبی نیست.

حتما بخوانید:
اولین درس مواد شیمیایی خود را به خاطر دارید؟ مقداری اطلاعات را {گرفتم|خرید|گرفتم|دریافت کردم...

محدودیت اصلی شیشه تمایل آن به خرد شدن است که می تواند ناشی از فشار داخلی، ضربه یا شوک حرارتی باشد. وزن سنگین شیشه هزینه حمل و نقل را افزایش می دهد.

استفاده از شیشه دارای مزایایی از جمله عدم تاثیر بر رنگ و طعم غذا، بی بو و نفوذناپذیر بودن، بادوام، شفاف بودن و به راحتی قابل بازیافت است، مشروط بر اینکه با مواد زائد دیگر مخلوط نشود.

اصول مهم بسته بندی مواد غذایی

آلومینیوم

آلومینیوم سبک است و در برابر ضربه، فشار و نور خورشید بسیار مقاوم است. برای مواد غذایی حساس به نور خورشید از فویل و قوطی های آلومینیومی برای بسته بندی آن استفاده می شود. فویل آلومینیومی شکل خود را از نور خورشید حفظ می کند و در غذا بو ایجاد نمی کند.

آلومینیوم را می توان به راحتی به شکل و فرم دلخواه در آورد. با این حال، آلومینیوم استحکام ساختاری کمتری در مقایسه با فولاد در ضخامت یکسان دارد. قوطی های آلومینیومی برای نوشیدنی هایی مانند نوشابه هایی که فشار داخلی دارند مناسب است. ظروف فلزی هم برای کنسروها و هم برای نوشیدنی های گازدار مناسب هستند. ظروف آلومینیومی معمولا برای نوشابه و آبجو الکلی استفاده می شود.

اصول مهم بسته بندی مواد غذایی

پلاستیک

اصطلاح پلاستیک به گروه وسیعی از مواد اطلاق می‌شود که از ترکیبی از مولکول‌های زنجیره بلند تشکیل شده‌اند. پلاستیک در بسته بندی مواد غذایی رتبه بالایی دارد. اما در اصول بسته بندی مواد غذایی اولویت استفاده از مواد بسته بندی مرغوب است. بهترین نوع پلاستیک برای استفاده در مواد غذایی پلاستیک شماره پنج است و از این پلاستیک در بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود.

غذاها نباید به مدت طولانی در پلاستیک شماره یک باقی بمانند زیرا باعث ایجاد سموم و نفوذ به داخل غذا می شود. خطرناک ترین نوع پلاستیک پلاستیک شماره 3 است که ترکیبات سمی مانند جیوه تولید می کند.

در میان هزاران ترکیب پلیمری موجود، تنها تعداد محدودی از آنها از نظر تجاری قابل دوام هستند و اصول بسته بندی و استفاده مناسب مواد غذایی را دارند.

اصول مهم بسته بندی مواد غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik android rat duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort html nullednulled themesMobil Ödeme Bozdurmarekorbetgenco bahis